Maandag 13 november stond in ons draaiboek als een rustdag. En dat kwam goed uit, want de nacht was niet bepaald goed verlopen voor ons beide. Dit had alles te maken met het feit dat de motoren hartje Sevilla, buiten langs de kant van de weg stonden. Bij elke vrachtauto of rumoer waren we min of meer wakker. Gelukkig bleek alles goed te zijn gegaan en stonden de raspaardjes nog steeds onaangeroerd. Hopelijk is komende nacht eveneens geen probleem.

En dus ontwaakten we in hartje Sevilla.

Voor PSL een geplande rustdag, ikzelf had hier een aantal dagen geleden al een ander besluit in genomen. De wegen zijn geweldig, het weer fantastisch en de omgeving magnifiek. Voor mij reden genoeg om een extra ritje te preferen boven weer een slenterdag in Sevilla.

En dus vertrok ons toeristje, gewapend met gsm-camera, statiefje en Apple Watch voor de remote bediening omstreeks half 10 voor een rit naar/door 2 Nationale Parken.

De route werd “uit de losse pols” gevolgd, waarbij regelmatig werd afgeweken, zodra ik iets interessants zag. Zie hier mijn “kastelenroute”;

Toen ook nog de aankondiging Portugal op de wegwijzers verscheen heb ik mezelf even vermanend moeten toespreken. Dat doen we wel een ander keertje 😉

Ik vervolgde mijn route en aangezien ik niet (zoals PSL) rijdend foto’s kan nemen van de vergezichten, heb ik een moment genomen om u, onze trouwe volgers, te laten delen in de pracht waarmee de herfst de natuur verrijkt. Zie deze “gouden boom“…

Na nog een enkele stop was het tijd voor de innerlijke mens, en aangezien ik alleen was wilde ik kort stoppen en de motor in het zicht behouden. Dus de Burger King was een uitstekende keuze.

Na een stukje snelweg kwam ik terug bij ons hotel in Sevilla, en na een douche en een kort bezoekje aan Cortes Ingles, besloot ik het goede voorbeeld van PSL te volgen en eveneens een Siësta te houden. Inmiddels zitten we lekker op een terras, letterlijk naast onze motoren en zullen vanavond wederom Sevilla onveilig maken (ahum). Adios!

Written by