Half februari. In principe hebben we het grootste deel van de winter al weer achter ons. Heel af en toe verschijnt een waterig zonnetje aan de hemel. Genoeg om de motorkriebels te activeren.  Maar we moeten nog even geduld hebben.

Gelukkig heeft de winter andere “kwaliteiten”; de lange, koude, donkere avonden lenen zich bij uitstek voor het verzamelen, inventariseren en uitwerken van nieuwe ideeën en (reis-)doelen.  En met een vette knipoog naar motorreizenaanbieders hebben we een complete voorzet voor de jaarplanning klaar.

De eerste activiteit is een noviteit op onze agenda; de MSDR-rit (Meer Stoppen Dan Rijden). Een korte rit, bedoeld voor minder ervaren rijders en/of passagiers. We hoppen van terrasje, naar terrasje, van stop naar stop. Bedoeld om anderen kennis te laten maken met het motorrijden en/of het maken van trips.

En het tweede “definitieve” agendapunt brengt ons dit jaar wederom naar de zo geliefde Dolomieten. Oude, bekende passen, gecombineerd met nieuwe pareltjes. De routes zijn uitgewerkt, de hotels geboekt, de agenda’s geblokt.

Maar voor nu nog even geduld, voor de motor weer dartelend als een jong veulen naar buiten mag. En het baasje ook 😉

Written by