Hebben we eerst onze Noordkaaptrip met een jaartje moeten opschuiven, lijkt nu het slechte weer aan de Zuidkant van de Alpen roet in ons eten te gooien. Cruciale bergpassen zijn (weer) dicht en van velen is niet bekend wanneer ze open gaan. Dus hebben we de 3 wijze koppen bijeengestoken en is er, na Plan A en Plan B, een “soort van” Plan C.

Hotels die niet tot de laatste dag afgezegd kunnen worden zijn inmiddels geannuleerd. En nu de hedendaagse navigatieapparatuur zo snel en makkelijk communiceert (thx MRA!) worden de routes van dag tot dag bepaald en gemaakt. Zodat we (hopelijk) geen regenpak aan hoeven, en niet voor afgesloten bergpassen staan. Kwestie van ’s avonds onze eigen Pelleboer beluisteren, bepalen welke richting we op gaan, laptopje open en route maken…

Het is in de vele jaren dat we motorreizen maken, de eerste keer dat we niet op voorhand al weten waar we de volgende dag overnachten, en alle hotels voor de hele reis al geboekt zijn. Voor ondergetekende wellicht de grootste stap uit de comfortzone. Maar we gaan het meemaken. En voor alle volgers van deze blog; jullie ook, we houden je op de hoogte!

Written by