Waren we 2 weken geleden teleurgesteld dat we onze Noordkaapreis met een jaartje moeten opschuiven, inmiddels hebben we een prachtig alternatief gevonden. Over een kleine vijf weken vertrekken we voor een trip naar Frankrijk. De “werktitel” is Balcony Roads France. De betekenis (volgens Google): Balcony roads of balkon wegen, wegen welke in de letterlijke zin soms als een balkon tegen de bergwanden zijn gekleefd, niet weggelegd voor angstige bestuurders, brede campers en zeker niet voor caravans. Dus vereren we de Franse Alpen met een bezoek van 11 dagen, met kleine uitstapjes naar Italië, strepen we de Mont Ventoux van onze bucketlist, en doorkruisen gebieden als de Vogezen, Jura, Verdon, Cevennes, Ardeche en Morvan.

De planning is zo gemaakt dat normaliter iedereen (voldoende) hersteld is. En bijkomend voordeel is dat onze vaste reisgezel GJ ook mee kan. Elk nadeel heb z’n voordeel!

De vaste lezers weten inmiddels dat de routes al klaar zijn, hotels, geboekt, etc. Binnenkort het eerste reisverslag…….., stay tuned!

Written by