Na twee woelige Corona-jaren kunnen we eindelijk weer “gewoon” op pad met onze motor. Voor (voorjaar) 2020 stonden de Pyreneeën al op onze agenda, maar zeker in die beginmaanden vierde Corona hoogtij en besloten we al vroeg om deze trip te annuleren. Dat we uiteindelijk nog een soort van last-minute-toetje deden naar de Dolomieten was toen nog niet voorzien. Wel werd afgesproken onze Pyreneeën-trip op te schuiven naar een periode waarin we veilig, en zonder al te veel (Corona-)beperkingen konden genieten van dit bijzonder gebied op de grens tussen Frankrijk en Spanje.

Inmiddels zijn we ruim 2 jaar verder en staat niets onze geplande trip in de weg. Afgelopen vrijdag was de gebruikelijke Briefing, zoals we al zins jaar en dag voor elke trip organiseren. De routes zijn samengesteld, de hotels geboekt. In minder dan een week vertrekken we voor een tocht van bijna 5000 km.

Zoals bij elke trip houden we het thuisfront en alle andere geïnteresseerden via deze website op de hoogte van onze avonturen. Blijf dus deze website volgen, donderdag 2 juni vertrekken we…