Het oorspronkelijke plan om zaterdagochtend om 7.30 te vertrekken is afgelopen woensdagavond nog aangepast:  we vertrekken al op vrijdagmiddag en knallen dan in een paar uurtjes richting Würzburg, zodat ons zaterdag een minder inspannende maar bovendien een veel mooiere route (geheel secundair) wacht.

En zo verzamelden vanmiddag om 1300 uur de drie musketiers op 14A, om te beginnen aan ons volgende avontuur: een trip naar en door de Dolomieten.

De voorbereidingen (routes en accomodaties) waren – zoals gewoonlijk – wederom uitstekend verzorgd door onze Grote Leider Kim Jong Steskens. Thanks vrundj!! 🙂

Voor diegenen die zich het verslag van twee jaar geleden nog kunnen herinneren: datzelfde dus. 5 uurtjes Autobahn blazen met in het begin het nodige oponthoud door Stau en Baustellen, maar dát eenmaal geslecht kon het gas open tot het punt dat het staartje begon te wiebelen (door de brede koffers bij ondergetekende kan bij snelheden boven de 170-180 de achterkant beginnen te zwabberen).

Om 13.15 vertrokken, om 18.00 aangekomen bij weinstube Lochner in Bad Mergentheim. 444 km met 2 tankstops zonder verdere noemenswaardigheden. Aan de andere kant 2 ongevallen gezien, dat was t eigenlijk wel.

PSL

Volg route via relive

Written by