Kilometers vreten

Vandaag het vertrek richting de mooie bergen in het Noorden van Spanje. Echter kom je er niet vanzelf. Je zult meters moeten maken. Sterker nog kilometers. Dus vandaag stonden de snelweg, de snelweg en de snelweg op t programma. Na door de dames uitgezwaaid te zijn. Gingen de drie musketiers met goede moed op weg. Na een eerste plaspauze en een tankt stop in Luxemburg gingen de kilometers echt los. De tol kilometers zijn voor ieder wat wils. Mooie vergezichten voor Geert Jan. Eindelijk 130 voor Peter en een combinatie van beide voor Wouter.

Wist u dat alle aire’s langs de Franse snelwegen hetzelfde ruiken.

Dat geheel terzijde gelaten, kwamen we rond 16 uur bij ons B&B aan. Na een ware jacht op een vers koud glas bier hebben we, volgens het horloge van Geert-Jan toch 3 kilometer moeten lopen voordat we getrakteerd werden op een koud flesje van een bier artisanale uit beaune. Met het oog op ondersteun uw lokalen. Dat Wouter aan een alcohol vrij Heineken zat kon de pret niet drukken.

De kikkerbillen en de slakken werden tijdens er eten over geslagen al gaf het trio zich wel over om een bourgogne ei te proberen als entree. We gaan t meemaken.

Written by